Inhoudelijke helpdesk voor inschrijvers op aanbestedingen

Steun in de rug bij kansrijk inschrijven

Af en toe loopt u bij het inschrijven op aanbestedingen ergens tegenaan. Dat kan een vraag zijn over de procedure, over in te leveren verklaringen, over het opstellen van risicodossiers of over een eis waaraan u twijfelt. Kortom, er zijn allerlei praktische, tactische en juridische vragen waarop u snel een relevant antwoord nodig heeft om een succesvolle bieding in te kunnen leveren. U doet immers mee om te winnen.

 

Binnen 24 uur antwoord van jurist of expert!

U ontvangt binnen één werkdag antwoord op uw (juridische) vraag over het inschrijven op aanbestedingen. Bij aanmelding kunt u direct online uw eerste vraag stellen. Afhankelijk van het onderwerp van de vraag, wordt het antwoord door een van de aanbestedingsexperts of aanbestedingsjuristen van Tenderwise gegeven.

 

Scherp tarief

• 1 losse vraag € 49,00 excl. btw.

• 5 vragen € 220,00 excl. btw.

 

De inschrijvingsexpert

Tenderhelp is een dienst van Tenderwise, in samenwerking met aanbestedingsjuristen en -experts. We beschikken over een uitgebreide kennisdatabase en meer dan 10 jaar praktijkervaring met het inschrijven op aanbestedingen. Verkopen is ons vak, vandaar dat we bewust niet voor aanbestedende diensten werken. Tenderwise werkt volledig onafhankelijk van CTM Solution en streeft er naar om u zo goed mogelijk te laten presteren bij uw aanbestedingen en tenders.