Geïntegreerde inkoopsuite

De software modules van CTM staan niet op zichzelf. Alle modules zijn volledig met elkaar geïntegreerd, waardoor CTM een volledige inkoopsuite biedt. U kunt bij elk van uw leveranciers zien welke offertetrajecten er lopen of zijn afgerond, welke contracten u met de leverancier heeft lopen en wat de prestaties van de leverancier zijn.

Uniek platform: Flexibel in te richten
CTM is de meest flexibele sourcing tool die u zult vinden. CTM is ontworpen op een manier zodat het online kan worden geconfigureerd voor elke organisatie van groot tot klein, met verschillende inkoopprocessen en inkoopbeleid. Hierdoor kan het gebruik van de tool makkelijk worden geïmplementeerd binnen uw organisatie en wordt snel draagvlak behaald.

Wij bespreken graag met u hoe CTM bij uw organisatie past. Dit kan telefonisch of op locatie.

Light en Pro in één

Het CTM-platform is flexibel in te richten; u beschikt over de mogelijkheid om het platform ‘light’ en/of ‘pro’ te gebruiken. Light betekent dat u een vereenvoudigde workflow heeft met minder knoppen en opties. Pro betekent dat u naast deze light functionaliteiten ook beschikt over een geavanceerde workflow en extra opties, zoals verschillende gunningsmethodieken, pre-kwalificaties van leveranciers en uitgebreidere rapportages.

De kracht van het CTM-platform is dat u deze keuze kunt maken op gebruikersniveau. De ene collega werkt intensief met geavanceerde opties op het platform, terwijl een andere collega meer eenvoudig gebruik maakt van het platform. Op deze manier is het platform voor iedereen passend en prettig om mee te werken.

Aanbestedingsmodule

Biedt u de mogelijk om zowel met zeer geavanceerde functionaliteiten te werken, als ook eenvoudige light aanbestedingen (decentraal) op een hele gebruiksvriendelijke manier uit te (laten) voeren.

Het platform is geïntegreerd met TenderNed en TED voor alle type aankondigingen.

Een nieuwe UEA module, waarbij aanbestedende diensten én leveranciers met templates kunnen werken. Dit bespaart tijd en voorkomt ergernis.

De UEA module is geïntegreerd met e-CERTIS zodat eenvoudig inzichtelijk is welke certificaten en verklaringen verlang worden.

De aanbestedingsmodule geeft u een compleet online aanbestedingsdossier, waar u door middel van een direct toegankelijke audit trail alle activiteiten in de gaten kunt houden.

Ook kunt u management rapportages genereren en uw business controller toegang geven tot het online dossier.

Contractmanagement

Uw contracten zijn altijd en overal beschikbaar voor uw geautoriseerde gebruikers.

Naast inzage worden er ook notificaties verstuurd bij aflopende contracten. Deze notificaties kunt u zelf plannen, zodat u op het juiste moment actie kunt ondernemen.

U kunt uw eigen ‘custom’ velden maken zodat u de informatie belangrijk voor uw organisatie kunt verzamelen.

Er zijn ook verschillende standaard rapportages tot uw beschikking, zodat u alle data kunt  exporteren naar flexibele rapportages.

De contractenmodule biedt u de mogelijkheid om eigen gevormde leveranciersbeoordelingen te creëren en uit te voeren, waarbij u zelfs kunt samenwerken met leveranciers.

De beoordelingen kunt u periodiek structureren en exporteren in een rapportage. 

Dynamisch Aankoopsysteem

Het DAS geeft u flexibiliteit in de (gangbare) inkoop zonder de beperkingen van een gefixeerde tijdsperiode en aantal leveranciers.

U kunt de markt breed aanspreken doordat een leverancier ten alle tijde kan toetreden tot het DAS, mits aan de gestelde eisen wordt voldaan.

DAS voor Inhuur: tussenschakels vermijden, inhuren op basis van een brede concurrentiestelling, verlaging van risico’s en besparing op tarieven.

Veilingenplatform

Een eVeiling kunt u snel opzetten als losse veiling, of aansluitend op een aanbestedingsprocedure.

Hiermee kunt u een optimale transparante marktverwerking garanderen.

Met een eVeiling creëert u een dynamische concurrentiestelling waarmee u de marktprijs kunt toetsen.

Uw leverancier ziet welke prijs er nodig is om de opdracht te winnen

Vanuit het veiling dashboard is de dynamiek van biedingen van marktpartijen realtime  zichtbaar.

De proefveiling vooraf zorgt ervoor dat alle deelnemers zijn opgeleid voor een optimaal veiling resultaat.

Raamovereenkomst met minicompetities

Op het CTM-platform kunt u al uw (huidige) raamovereenkomsten vormgeven en vervolgens gemakkelijk opdrachten uitzetten bij de raamcontractanten.

Al uw minicompetities en nadere overeenkomsten worden overzichtelijk gestructureerd binnen de raamovereenkomst.

U bouwt een volledig online inkoopdossier op per raamovereenkomst en minicompetitie, waardoor u altijd inzage heeft in alle relevante informatie.

Ook kunt u rapportages draaien over de raamovereenkomst(en), minicompetities en nadere overeenkomsten.

Door templates te gebruiken of minicompetities (deels) te kopiëren kunt u efficiënt werken, en kan de leverancier gebruik maken van ‘pre-fill’ antwoorden. Dit zorgt voor een soepele manier van werken aan beide kanten en snel resultaat.

Digitaliseren zorgt ook voor de beperking van fouten en risico’s.

Leveranciersmanagement

Met welke leveranciers deed u zaken? Wat waren de voorwaarden? Hoe presteren de leveranciers?

Met CTM heeft u deze gegevens inzichtelijk.

Slim leveranciersmanagement stimuleert een goede inkoop.

Door inzage in de prestaties van uw leveranciers legt u snel en eenvoudig een preferred suppliers-bestand aan.

U kunt gebruik maken van flexibel in te richten enquêtes voor periodieke leveranciersbeoordeling. 

Alle data kunt u verzamelen in zelf in te richten dynamische rapportages.

Neem contact met ons op:Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google
Privacy Policy en
Voorwaarden zijn van toepassing.