Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare vakgebieden en kwalificaties. Gebruik het zoekveld om op (delen van) de titel of inkopende organisatie te zoeken. Klik hier voor meer informatie over Dynamisch Aankoopsystemen en Marktplaatsen inhuur.

Klik op de titel van een vakgebied of kwalificatie om deze te openen (opent in een nieuw venster).

TitelInkopende Organisatie Type 
Interimmanagement, Organisatieontwikkeling en adviesGemeente DelftDynamisch Aankoopsysteem
ICT / InformatievoorzieningGemeente DelftDynamisch Aankoopsysteem
Communicatie / Juridisch / HRMGemeente DelftDynamisch Aankoopsysteem
Sociaal MaatschappelijkGemeente DelftDynamisch Aankoopsysteem
FinanciënGemeente DelftDynamisch Aankoopsysteem
Projectmanagement en ProjectleidingGemeente DelftDynamisch Aankoopsysteem
Ruimtelijke ordening / Natuur / MilieuGemeente DelftDynamisch Aankoopsysteem
Specialistische functiesGemeente DelftDynamisch Aankoopsysteem
LiteratuuronderzoekenHaagse Inkoop SamenwerkingDynamisch Aankoopsysteem
Perceel 1 (diensten) Medici & specialistenMinisterie van Defensie (DOSCO)Marktplaats
Perceel 2 Verplegend personeel/ Verpleegkundige dienstenMinisterie van Defensie (DOSCO)Marktplaats
Perceel 3 Paramedisch(e) personeel/ dienstenMinisterie van Defensie (DOSCO)Marktplaats
Perceel 4 Medisch ondersteunend(e) personeel/ dienstenMinisterie van Defensie (DOSCO)Marktplaats
Perceel 5 Niet-medisch arbogerelateerd(e) personeel/ dienstenMinisterie van Defensie (DOSCO)Marktplaats
ICT inhuurMinisterie van Justitie en VeiligheidDynamisch Aankoopsysteem
Organisatieadvies, Beleidsadvies en ProjectmanagementMinisterie van Justitie en VeiligheidDynamisch Aankoopsysteem
I&A functiesProvincie Zuid-HollandDynamisch AankoopsysteemInstructiesAls inkopende organisatie kwalificeert de provincie Zuid-Holland twee maal per week op dinsdag en donderdag (uitgezonderd feestdagen). Inhoudelijke vragen over de Marktplaats inhuur of DAS dient u aan de provincie Zuid-Holland zelf te stellen via inkoop@pzh.nl.
Omgevingsveiligheid (Impuls)Provincie Zuid-HollandDynamisch AankoopsysteemInstructiesAls inkopende organisatie kwalificeert de provincie Zuid-Holland twee maal per week op dinsdag en donderdag (uitgezonderd feestdagen). Inhoudelijke vragen over de Marktplaats inhuur of DAS dient u aan de provincie Zuid-Holland zelf te stellen via inkoop@pzh.nl.
Beheer Provinciale Onroerende Zaken (Gronden en Gebouwen)Provincie Zuid-HollandDynamisch AankoopsysteemInstructiesAls inkopende organisatie kwalificeert de provincie Zuid-Holland twee maal per week op dinsdag en donderdag (uitgezonderd feestdagen). Inhoudelijke vragen over de Marktplaats inhuur of DAS dient u aan de provincie Zuid-Holland zelf te stellen via inkoop@pzh.nl.
Register GWW-ondernemersProvincie Zuid-HollandRegisterInstructiesAls inkopende organisatie kwalificeert de provincie Zuid-Holland twee maal per week op dinsdag en donderdag (uitgezonderd feestdagen). Inhoudelijke vragen over de Marktplaats inhuur of DAS dient u aan de provincie Zuid-Holland zelf te stellen via inkoop@pzh.nl.
Economische VraagstukkenProvincie Zuid-HollandDynamisch AankoopsysteemInstructiesAls inkopende organisatie kwalificeert de provincie Zuid-Holland twee maal per week op dinsdag en donderdag (uitgezonderd feestdagen). Inhoudelijke vragen over de Marktplaats inhuur of DAS dient u aan de provincie Zuid-Holland zelf te stellen via inkoop@pzh.nl.
Financieel ToezichtProvincie Zuid-HollandDynamisch AankoopsysteemInstructiesAls inkopende organisatie kwalificeert de provincie Zuid-Holland twee maal per week op dinsdag en donderdag (uitgezonderd feestdagen). Inhoudelijke vragen over de Marktplaats inhuur of DAS dient u aan de provincie Zuid-Holland zelf te stellen via inkoop@pzh.nl.
Financial EngineeringProvincie Zuid-HollandDynamisch AankoopsysteemInstructiesAls inkopende organisatie kwalificeert de provincie Zuid-Holland twee maal per week op dinsdag en donderdag (uitgezonderd feestdagen). Inhoudelijke vragen over de Marktplaats inhuur of DAS dient u aan de provincie Zuid-Holland zelf te stellen via inkoop@pzh.nl.
Strategisch Bestuurlijk AdviesProvincie Zuid-HollandDynamisch AankoopsysteemInstructiesAls inkopende organisatie kwalificeert de provincie Zuid-Holland twee maal per week op dinsdag en donderdag (uitgezonderd feestdagen). Inhoudelijke vragen over de Marktplaats inhuur of DAS dient u aan de provincie Zuid-Holland zelf te stellen via inkoop@pzh.nl.
EnergietransitieProvincie Zuid-HollandDynamisch AankoopsysteemInstructiesAls inkopende organisatie kwalificeert de provincie Zuid-Holland twee maal per week op dinsdag en donderdag (uitgezonderd feestdagen). Inhoudelijke vragen over de Marktplaats inhuur of DAS dient u aan de provincie Zuid-Holland zelf te stellen via inkoop@pzh.nl.
Juridische inhuurProvincie Zuid-HollandDynamisch AankoopsysteemInstructiesAls inkopende organisatie kwalificeert de provincie Zuid-Holland twee maal per week op dinsdag en donderdag (uitgezonderd feestdagen). Inhoudelijke vragen over de Marktplaats inhuur of DAS dient u aan de provincie Zuid-Holland zelf te stellen via inkoop@pzh.nl.
InkoopconsultancyProvincie Zuid-HollandDynamisch AankoopsysteemInstructiesAls inkopende organisatie kwalificeert de provincie Zuid-Holland twee maal per week op dinsdag en donderdag (uitgezonderd feestdagen). Inhoudelijke vragen over de Marktplaats inhuur of DAS dient u aan de provincie Zuid-Holland zelf te stellen via inkoop@pzh.nl.
Inzet Technisch Gerelateerd PersoneelProvincie Zuid-HollandDynamisch AankoopsysteemInstructiesAls inkopende organisatie kwalificeert de provincie Zuid-Holland twee maal per week op dinsdag en donderdag (uitgezonderd feestdagen). Inhoudelijke vragen over de Marktplaats inhuur of DAS dient u aan de provincie Zuid-Holland zelf te stellen via inkoop@pzh.nl.
AuditsRaad voor de RechtspraakDynamisch Aankoopsysteem
PentestenRaad voor de RechtspraakDynamisch Aankoopsysteem
Risico AnalysesRaad voor de RechtspraakDynamisch Aankoopsysteem
VerblijfRegio Centraal GelderlandInteractief AankoopsysteemInstructiesVoor toetreding tot het IAS verwijzen wij u naar de in het perceel toegevoegde Selectieleidraad. U dient in het perceel uw uittreksel KvK, het ingevulde UEA en de bijlage Akkoordverklaring te uploaden. Na positieve beoordeling van uw verzoek tot toetreding komt u in aanmerking om u in te schrijven in het perceel.
Ondersteuning op locatie aanbiederRegio Centraal GelderlandInteractief AankoopsysteemInstructiesVoor toetreding tot het IAS verwijzen wij u naar de in het perceel toegevoegde Selectieleidraad. U dient in het perceel uw uittreksel KvK, het ingevulde UEA en de bijlage Akkoordverklaring te uploaden. Na positieve beoordeling van uw verzoek tot toetreding komt u in aanmerking om u in te schrijven in het perceel.
Hulp bij huishoudenRegio Centraal GelderlandInteractief AankoopsysteemInstructiesVoor toetreding tot het IAS verwijzen wij u naar de in het perceel toegevoegde Selectieleidraad. U dient in het perceel uw uittreksel KvK, het ingevulde UEA en de bijlage Akkoordverklaring te uploaden. Na positieve beoordeling van uw verzoek tot toetreding komt u in aanmerking om u in te schrijven in het perceel.
DyslexieRegio Centraal GelderlandInteractief AankoopsysteemInstructiesVoor toetreding tot het IAS verwijzen wij u naar de in het perceel toegevoegde Selectieleidraad. U dient in het perceel uw uittreksel KvK, het ingevulde UEA en de bijlage Akkoordverklaring te uploaden. Na positieve beoordeling van uw verzoek tot toetreding komt u in aanmerking om u in te schrijven in het perceel.
Spoedeisende zorg en crisishulpRegio Centraal GelderlandInteractief AankoopsysteemInstructiesVoor toetreding tot het IAS verwijzen wij u naar de in het perceel toegevoegde Selectieleidraad. U dient in het perceel uw uittreksel KvK, het ingevulde UEA en de bijlage Akkoordverklaring te uploaden. Na positieve beoordeling van uw verzoek tot toetreding komt u in aanmerking om u in te schrijven in het perceel.
Beschermd wonenRegio Centraal GelderlandInteractief AankoopsysteemInstructiesVoor toetreding tot het IAS verwijzen wij u naar de in het perceel toegevoegde Selectieleidraad. U dient in het perceel uw uittreksel KvK, het ingevulde UEA en de bijlage Akkoordverklaring te uploaden. Na positieve beoordeling van uw verzoek tot toetreding komt u in aanmerking om u in te schrijven in het perceel.
Ambulante ondersteuningRegio Centraal GelderlandInteractief AankoopsysteemInstructiesVoor toetreding tot het IAS verwijzen wij u naar de in het perceel toegevoegde Selectieleidraad. U dient in het perceel uw uittreksel KvK, het ingevulde UEA en de bijlage Akkoordverklaring te uploaden. Na positieve beoordeling van uw verzoek tot toetreding komt u in aanmerking om u in te schrijven in het perceel.
Jeugdbescherming en JeugdreclasseringRegio Centraal GelderlandInteractief AankoopsysteemInstructiesVoor toetreding tot het IAS verwijzen wij u naar de in het perceel toegevoegde Selectieleidraad. U dient in het perceel uw uittreksel KvK, het ingevulde UEA en de bijlage Akkoordverklaring te uploaden. Na positieve beoordeling van uw verzoek tot toetreding komt u in aanmerking om u in te schrijven in het perceel.
Activerend werkRegio Centraal GelderlandInteractief AankoopsysteemInstructiesVoor toetreding tot het IAS verwijzen wij u naar de in het perceel toegevoegde Selectieleidraad. U dient in het perceel uw uittreksel KvK, het ingevulde UEA en de bijlage Akkoordverklaring te uploaden. Na positieve beoordeling van uw verzoek tot toetreding komt u in aanmerking om u in te schrijven in het perceel.
Terreingebonden verblijf en crisishulp jeugdRegio Centraal GelderlandInteractief AankoopsysteemInstructiesVoor toetreding tot het IAS verwijzen wij u naar de in het perceel toegevoegde Selectieleidraad. U dient in het perceel uw uittreksel KvK, het ingevulde UEA en de bijlage Akkoordverklaring te uploaden. Na positieve beoordeling van uw verzoek tot toetreding komt u in aanmerking om u in te schrijven in het perceel.
InkoopRegionaal Reinigingsbedrijf AvalexDynamisch Aankoopsysteem
ManagementRegionaal Reinigingsbedrijf AvalexDynamisch Aankoopsysteem
Specialistische functiesRegionaal Reinigingsbedrijf AvalexDynamisch Aankoopsysteem
P&ORegionaal Reinigingsbedrijf AvalexDynamisch Aankoopsysteem
FinanciënRegionaal Reinigingsbedrijf AvalexDynamisch Aankoopsysteem
CommunicatieRegionaal Reinigingsbedrijf AvalexDynamisch Aankoopsysteem
ICTRegionaal Reinigingsbedrijf AvalexDynamisch Aankoopsysteem
Transporteren van Afvalstromen / GrondstoffenRegionaal Reinigingsbedrijf AvalexDynamisch Aankoopsysteem
Verwerken van Afvalstromen / GrondstoffenRegionaal Reinigingsbedrijf AvalexDynamisch Aankoopsysteem
ICT HardwareRegionaal Reinigingsbedrijf AvalexDynamisch Aankoopsysteem
Opslag BoterRijksdienst Ondernemend Nederland (RVO)Dynamisch Aankoopsysteem
Opslag MageremelkpoederRijksdienst Ondernemend Nederland (RVO)Dynamisch Aankoopsysteem
VastgoedadviesdienstenStaatsbosbeheerDynamisch Aankoopsysteem
Weerribben DAS Categorie RijlandStaatsbosbeheerDynamisch Aankoopsysteem
Weerribben DAS Categorie VaarlandStaatsbosbeheerDynamisch Aankoopsysteem
Droog Maaien Categorie 1 Provincie GroningenStaatsbosbeheerDynamisch Aankoopsysteem
Droog Maaien Categorie 2 provincies Friesland en DrentheStaatsbosbeheerDynamisch Aankoopsysteem
Droog Maaien Categorie 3 provincies Overijssel en GelderlandStaatsbosbeheerDynamisch Aankoopsysteem
Droog Maaien Categorie 4 provincie FlevolandStaatsbosbeheerDynamisch Aankoopsysteem
Droog Maaien Categorie 5 provincie UtrechtStaatsbosbeheerDynamisch Aankoopsysteem
Droog Maaien Categorie 6 provincie Noord-HollandStaatsbosbeheerDynamisch Aankoopsysteem
Droog Maaien Categorie 7 provincie Zuid-HollandStaatsbosbeheerDynamisch Aankoopsysteem
Droog Maaien Categorie 8 zuidwestelijke DeltaStaatsbosbeheerDynamisch Aankoopsysteem
Droog Maaien Categorie 9 provincie BrabantStaatsbosbeheerDynamisch Aankoopsysteem
Droog Maaien Categorie 10 provincie LimburgStaatsbosbeheerDynamisch Aankoopsysteem
Dynamisch Aankoopsysteem Rietland maaienStaatsbosbeheerDynamisch Aankoopsysteem
DAS Categorie CoachesStichting VilansDynamisch Aankoopsysteem
DAS Categorie RegiocoördinatorStichting VilansDynamisch Aankoopsysteem
DAS Categorie TranchemanagersStichting VilansDynamisch Aankoopsysteem
(Mobiele) DevicesVeiligheidsregio UtrechtDynamisch Aankoopsysteem
ICT ontwikkeling en beheerVNG RealisatieDynamisch AankoopsysteemInstructies
Stap 1: Registreer uw bedrijf op CTM
Stap 2: Selecteer een vakgebied en accepteer de uitnodiging
Stap 3: Beantwoord de vragen, vul het UEA in, upload dit
Stap 4: Verzenden van aanmelding
> binnen enkele dagen ontvang u uitstaande uitvragen
Project en ProgrammamanagementVNG RealisatieDynamisch AankoopsysteemInstructies
Stap 1: Registreer uw bedrijf op CTM
Stap 2: Selecteer een vakgebied en accepteer de uitnodiging
Stap 3: Beantwoord de vragen, vul het UEA in, upload dit
Stap 4: Verzenden van aanmelding
> binnen enkele dagen ontvang u uitstaande uitvragen
Beleidsontwikkeling en AdviesVNG RealisatieDynamisch AankoopsysteemInstructies
Stap 1: Registreer uw bedrijf op CTM
Stap 2: Selecteer een vakgebied en accepteer de uitnodiging
Stap 3: Beantwoord de vragen, vul het UEA in, upload dit
Stap 4: Verzenden van aanmelding
> binnen enkele dagen ontvang u uitstaande uitvragen
Secretariële en ProjectondersteuningVNG RealisatieDynamisch AankoopsysteemInstructies
Stap 1: Registreer uw bedrijf op CTM
Stap 2: Selecteer een vakgebied en accepteer de uitnodiging
Stap 3: Beantwoord de vragen, vul het UEA in, upload dit
Stap 4: Verzenden van aanmelding
> binnen enkele dagen ontvang u uitstaande uitvragen
StandaardisatieVNG RealisatieDynamisch AankoopsysteemInstructies
Stap 1: Registreer uw bedrijf op CTM
Stap 2: Selecteer een vakgebied en accepteer de uitnodiging
Stap 3: Beantwoord de vragen, vul het UEA in, upload dit
Stap 4: Verzenden van aanmelding
> binnen enkele dagen ontvang u uitstaande uitvragen
CommunicatieVNG RealisatieDynamisch AankoopsysteemInstructies
Stap 1: Registreer uw bedrijf op CTM
Stap 2: Selecteer een vakgebied en accepteer de uitnodiging
Stap 3: Beantwoord de vragen, vul het UEA in, upload dit
Stap 4: Verzenden van aanmelding
> binnen enkele dagen ontvang u uitstaande uitvragen
ImplementatieondersteuningVNG RealisatieDynamisch AankoopsysteemInstructies
Stap 1: Registreer uw bedrijf op CTM
Stap 2: Selecteer een vakgebied en accepteer de uitnodiging
Stap 3: Beantwoord de vragen, vul het UEA in, upload dit
Stap 4: Verzenden van aanmelding
> binnen enkele dagen ontvang u uitstaande uitvragen
Informatiemanagement en ArchitectuurVNG RealisatieDynamisch AankoopsysteemInstructies
Stap 1: Registreer uw bedrijf op CTM
Stap 2: Selecteer een vakgebied en accepteer de uitnodiging
Stap 3: Beantwoord de vragen, vul het UEA in, upload dit
Stap 4: Verzenden van aanmelding
> binnen enkele dagen ontvang u uitstaande uitvragen
ICT ontwikkeling en beheerVNG RealisatieDynamisch AankoopsysteemInstructies
Stap 1: Registreer uw bedrijf op CTM
Stap 2: Selecteer een vakgebied en accepteer de uitnodiging
Stap 3: Beantwoord de vragen, vul het UEA in, upload dit
Stap 4: Verzenden van aanmelding
> binnen enkele dagen ontvang u uitstaande uitvragen
ICTZorginstituut NederlandDynamisch Aankoopsysteem
Zorg-gerelateerde onderzoekenZorginstituut NederlandDynamisch Aankoopsysteem
Medische professionalsZorginstituut NederlandDynamisch Aankoopsysteem
Projectleiders en kwartiermakers (niet ICT gerelateerd)Zorginstituut NederlandDynamisch Aankoopsysteem
AdviseursZorginstituut NederlandDynamisch Aankoopsysteem
ManagersZorginstituut NederlandDynamisch Aankoopsysteem