Geïntegreerde inkoopsuite

De software modules van CTM staan niet op zichzelf. Alle modules zijn volledig met elkaar geïntegreerd, waardoor CTM een volledige inkoopsuite biedt. U kunt bij elk van uw leveranciers zien welke offertetrajecten er lopen of zijn afgerond, welke contracten u met de leverancier heeft lopen en wat de prestaties van de leverancier zijn.

Uniek platform: Flexibel in te richten
CTM is de meest flexibele sourcing tool die u zult vinden. CTM is ontworpen op een manier zodat het online kan worden geconfigureerd voor elke organisatie van groot tot klein, met verschillende inkoopprocessen en inkoopbeleid. Hierdoor kan het gebruik van de tool makkelijk worden geïmplementeerd binnen uw organisatie en wordt snel draagvlak behaald.

Light en Pro in één

De kracht van het CTM-platform is dat u deze keuze kunt maken op gebruikersniveau. De ene collega werkt intensief met geavanceerde opties op het platform, terwijl een andere collega meer eenvoudig gebruik maakt van het platform. Op deze manier is het platform voor iedereen passend en prettig om mee te werken.

Het CTM-platform is flexibel in te richten; u beschikt over de mogelijkheid om het platform ‘light’ en/of ‘pro’ te gebruiken. Light betekent dat u een vereenvoudigde workflow heeft met minder knoppen en opties. Pro betekent dat u naast deze light functionaliteiten ook beschikt over een geavanceerde workflow en extra opties, zoals verschillende gunningsmethodieken, pre-kwalificaties van leveranciers en uitgebreidere rapportages.

Wij bespreken graag met u hoe CTM bij uw organisatie past. Dit kan telefonisch of op locatie.

Maak een vrijblijvende afspraak