Verhoog uw efficiëntie en vereenvoudig het inkoopproces

Heeft u genoeg van administratieve handelingen die bij het aanbesteden of offertetrajecten komen kijken? Wilt u meer tijd besteden aan het inzetten en ontwikkelen van uw vakkennis? Bekijk dan nu de laagdrempelige aanbestedingsmodule van CTM Solution.

Met CTM wordt u niet belast met onoverzichtelijke functies. Daarnaast bieden wij zelfs een GRATIS Lite pakket voor u en uw collega’s!

laptop-3190194_1920

CTM voldoet aan alle nationale en Europese wet- en regelgeving voor elektronisch aanbesteden en heeft een integratie met Tenderned en TED voor alle type aankondigingen;

Alle mogelijke openbare- of onderhandse aanbestedingsprocedures zijn standaard beschikbaar;

Ondersteuning bij de aanbestedingswet: digitalisering, versterkte motiveringsplicht, dossiervorming, proces-verbaal van opening, proces-verbaal van opdrachtverstrekking etc.

Jarenlange ervaring bij meerdere aanbestedingsplichtige instanties. Bekijk bijvoorbeeld onze referenties.

glass-3113740_1920

Eenvoudig en Pro in één

Het CTM-platform is flexibel in te richten; u beschikt over de mogelijkheid om het platform ‘Eenvoudig’ en/of ‘Pro’ te gebruiken. Dit betekent dat u een vereenvoudigde workflow heeft met minder knoppen en opties, tenzij u voor Pro kiest waarbij u ook beschikt over een geavanceerde workflow en extra opties, zoals verschillende gunningsmethodieken, pre-kwalificaties van leveranciers en uitgebreidere rapportages.

De kracht van het CTM-platform is dat u deze keuze kunt maken op gebruikersniveau. De ene collega werkt intensief met geavanceerde opties op het platform, terwijl een andere collega meer eenvoudig gebruik maakt van het platform. Op deze manier is het platform voor iedereen passend en prettig om mee te werken.

Een greep uit de functionaliteiten

Dashboard

met overzicht over alle (aflopende) aanvragen zodat u in één oogopslag inzicht heeft per gebruiker, afdeling of businessunit.

Weging en scoring

Alle kwalitatieve en kwantitatieve criteria worden automatisch doorgerekend zodat u de beste prijs/kwaliteit verhouding of waarde van offertes kunt bepalen.

UEA-module

Geïntegreerde tool waarbij u en uw leveranciers online kunnen werken met templates, zodat niet steeds opnieuw alles ingevuld hoeft te worden.

Publiceren

Uw publieke aanbestedingen worden automatisch gepubliceerd door een koppeling met TenderNed en/of TED (Europa).

Dynamische checklist

U wordt door elk inkooptraject begeleid door middel van een workflow of checklist, zodat u geen zaken over het hoofd ziet en het risico op fouten wordt geminimaliseerd.

Extra modules

Breid de Aanbestedingsmodule uit met onder andere Contractbeheer, Contractmanagement, Dynamisch Aankoopsysteem, Open House (Sociaal Domein) of eVeilingen.