Over ons

CTM Solution is distributeur van de CTM (Complete Tender Management) software. CTM is in Europa een van de leidende platformen voor eTender- en Contractmanagement services. Het online platform wordt inmiddels door meer dan 6.500 organisaties in 8 landen binnen de EU gebruikt en sinds 1999 zijn er meer dan 250.000 tenders volledig via het platform uitgevoerd.

Het platform is Europa’s meest flexibele e-procurement oplossing, die door eenvoudige online configuraties als maatwerk per organisatie wordt geleverd. Zowel kleine organisaties die gebruikersvriendelijkheid vaak als belangrijkste wens hebben, als ook hele grote organisaties met uitgebreidere rol- en veiligheidsmodellen maken sinds jaar en dag naar alle tevredenheid gebruik van CTM.

 

Missie
CTM levert substantiële voordelen ten aanzien van efficiency, verhoging van kwaliteit, procesbeheersing en mogelijkheden tot bredere sourcing. Wij zijn er daarom van overtuigd dat vele organisaties met een significant inkoopvolume zullen overgaan tot eTender- en Contractmanagement. Onze missie is om een leidende positie te vertegenwoordigen zowel in private als publieke groeisectoren.

 

Vestiging Amsterdam

CTM Solution is gevestigd in Amsterdam en verzorgt als distributeur van CTM de implementaties, trainingen, klantspecifieke configuraties, lokaal beheer en support. CTM Solution werkt met een vast team van circa 10 medewerkers dat continue op zoek is naar nieuwe sales en consultancy samenwerkingsverbanden in de private en publieke sector. Via deze samenwerkingsverbanden beschikt CTM Solution over een netwerk van circa 50 intensief opgeleide consultants die dagelijks het CTM platform in de markt promoten, waarbij kwaliteit en service altijd als hoogste doel wordt gesteld.